top of page

Qui som? ////

Mar Barceló Suau

És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha treballat a diferents departaments educatius de Museus d'Art Contemporani coordinant, dissenyant i executant diferents programes educatius per a un ampli ventall de públics. En l'actualitat treballa com a educadora a través de les arts dins l'àmbit escolar i com a mediadora cultural amb projectes propis destinats a diferents col·lectius.

Rosa García Moreno

És tècnica superior en escultura per la E. A. Llotja de Barcelona i llicenciada en Belles Arts per la UB. Ha desenvolupat la seva activitat col·laborant amb diversos col·lectius de Barcelona i França, així com a oferint tallers i activitats a Casals de Barri. S'interessa per la intervenció cultural en relació amb l'art i el teixit social. Ha finalitzat el Postgrau en Cultura Contemporània de la UOC.

Ens coneixem "de tota la vida", des de l'escola... Després, vàrem desenvolupar amb molt de goig el nostre primer projecte conjunt a Barcelona, concretament al barri de la Barceloneta durant la primavera del 2001. 15 anys després ens hem tornat a reunir per a construir Sa Galania.

Durant tot aquest temps cada una de nosaltres ha anat adquirint les seves pròpies eines i experiències, que ens nodreixen mútuament. Ens uneix una gran amistat i la il·lusió de gaudir aprenent cada dia.

A Sa Galania compartim una mirada crítica, respectuosa i inclusiva; ens interessem per problemàtiques socials i ambientals, amb perspectiva vers la construcció social de gènere, i fent servir l'art contemporani com a eina de mediació.

bottom of page