top of page

Provisional

 

Durant els mesos de gener i febrer 2018, Provisional ha sigut desenvolupant amb alumnes de l'IES Joan Alcover i l'IES Bendinat, gràcies al suport de l'Obra Social La Caixa. Aquest projecte va ser guardonat amb una menció d'honor als Premis i Beques Pilar Juncosa i Sotheby's 2015 de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca.

El projecte Provisional planteja la realització de tot un seguit de connexions possibles, entre persones, barris, vivències, paisatges, temps, manifestacions artístiques i mirades. A partir de la pròpia experiència de cada un dels usuaris i usuàries proposem construir una xarxa de mirades, subjectes a un moment i espai concret.

Volem aprofitar els recursos tan institucionals com a econòmics de les Beques Pilar Juncosa, per visibilitzar les fortes desigualtats socials i problemàtiques ambientals i urbanístiques que envolten la Miró Mallorca Fundació. No es tracta d’una crítica vers aquest indret sinó com a fotografia, mirall i denúncia de tants d’altres espais arreu de la nostra illa en particular i del món contemporani en general on conviuen aquestes diferències de forma invisibilitzada.

Per a fer-ho, proposam que diferents grups de joves coneguin aquest context i el puguin relacionar amb el seu propi. Són múltiples les estratègies que es poden fer servir per a aquest apropament, per això plantejam un eix comú, el de la paraula escrita com a eina per al desenvolupament de les propostes.

 

Cala Major 1966
bottom of page