Una investigació artística participativa per a visibilitzar la memòria migrant i treballadora dels anys 60, 70 i 80 a Mallorca, a partir de l’Arxiu Planas i el seu context.

Amb aquest projecte hem inclòs la narrativa de diferents veïnats i veïnades de la ciutat de Palma, concretament del barri del Fortí, Avinguda Argentina, Camp de Serralta, Son Espanyolet i Son Cotoner.

A partir de la investigació de Sa Galania, i la informació resultant d’aquestes trobades, hem generat una intervenció transdisciplinària, Infiltracions, fent servir els llenguatges artístics contemporanis com a eines disruptives i possibilitadores d’un discurs crític. Imbricar els arxius personals de les participants amb els materials de l’arxiu, generant una narrativa nova, inclusiva i contemporània.

Aquest projecte ha estat guardonat amb una beca d’investigació a l’Art Investigation Programme, i s'ha desenvolupat en una primera fase durant el novembre del 2019, al Centre Cultural Casa Planas i diversos espais de Ciutat; amb el suport del Goethe Institut Barcelona i l’Institut d’Estudis Baleàrics.