top of page

L'ombra col·lectiva

 

Una intervenció artística efímera a l'espai públic, que va tenir lloc al barri del Molinar del Palma, l'estiu de 2019. A partir d'un projecte participatiu i de recerca, reivindiquem l'ocupació col·lectiva, anònima i espontània del carrer, com a forma de relació, resistència i suport mutu entre veïnades i veïnats.

 

Una de les línies d’investigació de Sa Galania és la d’analitzar i compartir a través de diferents mecanismes i llenguatges com s’han transformat les formes de relació a partir de l’individualisme i els diferents ritmes de vida actuals.

Amb aquest projecte hem procurat acollir les vivències i coneixement de la gent gran com a testimoni i memòria del nostre passat generant una acció participativa a partir del llenguatge visual. 

Aquesta intervenció artística a l’espai urbà ha reconquerit l’espai públic afavorint un espai de trobada, de reflexió i expressió col·lectiva. Un espai d’escolta on col·lectivitzar la veu anònima dels veïnats i veïnades del nostre territori mercantilitzat i turistificat.

Aquests projecte ha estat selecionat dins la crida 2019 de projectes col·laboratius de petit i mitjà format del Centre d'Art i Creació de l'Ajuntament de Palma.

bottom of page